MENU

46 TV Trivia Questions to Use at Your Next Game Night

SHARE

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Planning a game night? If one of the games you plan on playing is a trivia game, this is one post you won’t want to miss. We’re sharing 46 TV trivia questions to challenge friends and family during your game night and find out who knows the most about the small screen!

In addition to using these TV trivia questions, you’ll also need the best trivia software to help your game night run smoothly. Look no further! Swift Polling offers gaming and quiz software that includes features like real-time leaderboards and everything else you want for trivia night. Click here to learn more about it.

Now, back to those questions!

46 TV Trivia Questions

  1. Michael Cera’s character in Arrested Development shares a name with which pop legend? Answer: George Michael
  2. Where did Roseanne Conner work in the television series Roseanne? Answer: The Lunchbox
  3. What year did HBO premiere the T.V. series Girls? Answer: 2012
  4. Which Modern Family character is Claire Dunphy’s half-brother? Answer: Joe
  5. Jennifer Garner and Bradley Cooper got their big breaks in which TV show? Answer: Alias
  6. What is the name of the morning show where Danny Tanner and Aunt Becky worked together on Full House? Answer: Good Morning San Francisco
  7. What is the name of Winston’s cat in New Girl? Answer: Ferguson
  8. Penny is a waitress at which restaurant on The Big Bang Theory? Answer: Cheesecake Factory
  9. Who sings the Baywatch theme “I’m Always Here?” Answer: Jimi Jameson
  10. Who is the only male roommate on The Big Bang Theory without a doctorate? Answer: Howard
  11. How old does Michael Scott think Pam’s mother is on The Office when they celebrate her birthday? Answer: 54
  12. In season four of Sex and the City, who is the famous supermodel who made a guest appearance as herself? Answer: Heidi Klum
  13. Which U.S. state is the setting for the medical drama Grey’s Anatomy? Answer: Washington
  14. On Dear White People, what is the name of the college? Answer: Winchester College
  15. What is the name of Veronica’s mother in the T.V. series, Riverdale? Answer: Hermione
  16. How many seasons of Star Trek are there? Answer: 3.
  17. Who is the creator of Family Guy? Answer: Seth MacFarlane.
  18. What is the name of the coffee shop where the characters from Friends hang out? Answer: Central Perk.
  19. What’s the horse’s name on The Lone Ranger? Answer: Silver
  20. Captain Kirk was a character on which science fiction series? Answer: Star Trek
  21. What was the name of the first reality show to air on MTV? Answer: Laguna Beach.
  22. What N.B.C. sketch comedy show featured Gilda Radner as one of the initial seven cast members? Answer: Saturday Night Live
  23.  In the TV drama Lost the airplane was flying between Los Angeles and what other city? Answer: Sydney, Australia
  24. What was the name of the charter boat that got shipwrecked in Gilligan’s Island? Answer: The S.S. Minnow.
  25. Name the four main characters in the TV series The Golden Girls? Answer: Blanche, Rose, Sophia, and Dorothy.
  26. What is Monica’s apartment number on Friends? Answer: 5
  27. Which TV show took place in a bar in Boston? Answer: Cheers
  28. Tyra Banks is best known for hosting which television series? Answer: America’s Next Top Model.
  29. What was Ross’s monkey’s name on Friends? Answer: Marcel
  30. Name the TV show George Clooney was on before becoming a movie star. Answer: E.R.
  31. What kind of creature is Alf from the namesake TV show? Answer: Alien
  32. Which iconic actor plays the role of Frank Reynolds in It’s Always Sunny In Philadelphia? Answer: Danny Devito.
  33. The TV show Frasier is a spin-off of another show. What is the name of that show? Answer: Cheers
  34. Which actress was the star of Lizzie McGuire? Answer: Hilary Duff.
  35. What was the most-watched episode of Friends? Answer: “The One After The Super Bowl.”
  36. The hospital-situated comedy sitcom Scrubs had two lead female characters. What were their names? Answer: Elliot and Carla
  37. How many children does Meredith Grey have on Grey’s Anatomy? Answer: Three
  38. Mariska Hargitay stars in which spin-off from the original Law and Order Series? Answer: Law and Order: SVU
  39. What is the name of the popular Netflix show that’s a spin-off from the Archie comics? Answer: Riverdale
  40. Lorelai and Rory are the main characters on which TV show? Answer: Gilmore Girls
  41. Which sitcom did Amy Poehler star on for seven seasons? Answer: Parks and Recreation
  42. What is the name of the Netflix reality series about TikTok stars? Answer: Hype House
  43. Don Draper was the lead character on which AMC drama series? Answer: Mad Men
  44. Which actor has hosted SNL the most times? Answer: Alec Baldwin
  45. Name the longest-running talk show. Answer: The Tonight Show
  46. What is the name of Zac Efron’s Netflix TV show about travel, wellness, and sustainable living? Answer: Down to Earth

 

SHARE

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email

Try Swift Products 100% Free Today

No credit card required.

Make your next event the best yet
with Swift Polling.
LET'S GO